Igazi programdömping májusban a Hírös Agórában!

A május a Hírös Agóra idei évének eddigi legtelítettebb hónapja. Fantasztikus koncertek, médiaművészeti kiállítás, Örkény-előadás, Szenes Iván emlékest és háromnapos gyereknapi fesztivál várja a családokat. Nézzék meg, mitől lesz izgalmas a május Kecskeméten!


VÁSÁRI FELHÍVÁS A HA CSALÁD GYEREKNAPI FESZTIVÁLRA!

Kecskemét legnagyobb gyermeknapi rendezvénye a HAcsalád továbbra is keresi kitelepülő partnereit május 24-25-26-ra, akik portékáikkal illeszkednek a családi forgatag hangulatába. 
Kézműves termékek, textilek, kerámiák, játékok, egyedi tervezésű holmik, finomságok, méz, háztáji termék, virág, dekorációs termék.


Ehető virágok a Hírös Agórában - több mint 600 gyerek járt az Agórában a Föld napja alkalmából

“Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot❓”

A Föld napja alkalmából ma több, mint 600 gyerek fordult meg az Agórában, ahol interaktív programokon keresztül sajátíthatták el a zöld gondolkodásmódot.
 


Új helyszínt avatott a Hírös Agóra - megnyílt a KultKaszinó Kecskeméten

Április 18-án nyitotta meg kapuit a Hírös Agóra új, exkluzív rendezvényhelyszíne, a KultKaszinó. A megnyitón Szemereyné Pataki Klaudia polgármester ünnepi köszöntőjét követően Barta Dóra Harangozó Gyula-díjas táncművész, koreográfus, érdemes művész, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatójának, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje állami kitüntetettjének Lélektánc című előadását láthatta a nagyérdemű.
 


KultKaszinó – Új helyszín

Büszkén jelentjük be, hogy április 18-án nyitja meg kapuit a Hírös Agóra új, a Széchenyi-korabeli kaszinók kulturális pezsgését és szellemiségét megidéző, exkluzív rendezvényhelyszíne, a KultKaszinó.


A Hírös Agóra a város legnagyobb versmondását szervezi meg évről-évre

Már 60 éve, hogy április 11-e, József Attila születésnapja a magyar vers, a költészet ünnepe. Ebből az alkalomból idén is megrendeztük Kecskemét főterén a Nagy Versmondást. Ezúttal Kányádi Sándor, Weöres Sándor és Buda Ferenc műveit szavalták több százan a Városháza előtt.


Öröm a zene tehetségkutató

A Hírös Agóra keresi a fiatal tehetséges zenészeket/zenekarokat!
Jelentkezz TE is az Öröm a Zene országos zenei tehetségkutató és gondozó program Bács-Kiskun vármegyei fordulójára, ha meg szeretnéd mérettetni magad a zene világában!
A jelentkezett előadók biztosított hang-, és fénytechnikával, szakmai zsűri és közönség előtt léphetnek fel.


Büszkén mutattuk be először a lenyűgöző HA Design iparművészeti vásárt!

Különleges vásárban lehetett része azoknak, akik a múlt hétvégét Kecskeméten töltötték.
A Hírös Agóra által szervezett HA Design iparmúvészeti vásáron felfedezhetőek voltak a hazai tervezők és designerek legegyedibb és legkülönlegesebb termékei.NAGY LÁSZLÓ VERSMONDÓ VERSENY EREDMÉNYE

A 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében megvalósult meg, immár második alkalommal a Nagy László versmondó verseny a Hírös Agóra Kulturális Központban, a KMJV Bolgár Települési Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.
A versenyen Kecskemétről és vonzáskörzetéből a 7-8. osztályos, illetve középiskolás korcsoportban 25 diák mutatkozott be Nagy László egy bolgár vonatkozású versével vagy műfordításával.