Ezúton mondunk köszönetet a térségi szakembereknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, akik az elmúlt 5 évben együttműködő partnereink voltak, -  a Közkincs műhely keretében - mert ennek a közös munkának a gazdag eredményéről számolhattunk be a vendégeknek.

Ízes szavú, Szent Mihály napi köszöntővel kezdődött a kecskeméti Hírös Agórában az az országos szakmai műhelynap, amely a kulturális központok, (agórák) térségi munkáját mutatta be. 


Az ország 7 városa - Szolnok, Tatabánya, Békéscsaba, Veszprém, Gyula, Nyíregyháza (online) - valamint a Hírös Agóra és térségi partnereit képviselve, Jakabszállás és Ballószög kulturális szakemberei találkoztak és cseréltek tapasztalatokat. 
 
Ezúton mondunk köszönetet
a térségi szakembereknek, intézményeknek, önkormányzatoknak,

akik az elmúlt 5 évben együttműködő partnereink voltak, mert ennek a közös munkának a gazdag eredményéről számolhattunk be a vendégeknek.

 

A Tájoló programok házigazdái és helyi szervezői: Ballószög, Jakabszállás, Fülöpjakab, Kunszállás, Fülöpszállás, Fülöpháza, Bugacpusztaháza, Bócsa, Lakitelek, Orgovány, Pálmonostora, Szentkirály, Városföld közművelődési intézményei, iskolái;

Közművelődés és településfejlesztés témában konferenciák házigazdái és szervező partnerei: Kunszállás, Jakabszállás, Ballószög önkormányzatai és közművelődési intézményei;

Értékteremtő közösségfejlesztő programok immár harmadik éve Fülöpjakabon, Kunbaracson és Kunszálláson a faluházban. 

Közkincs műhely programok Fülöpjakabon és Városföldön

Térségi adatbázis létrehozása több mint 20 település közművelődési szakembereinek együttműködésével.

 

 

GALÉRIA