Te mit tennél, hogy csökkentsd ökológiai lábnyomod? Hogyan kímélnéd környezetünket? Élhetünk még harmóniában a természettel?

 Idei témáink, melyben várjuk kreatív elképzeléseidet:
- Zöld kalandozások
- Kecskemét virágváros
- Föld anya üzenetei
- Tervezz figyelemfelhívó táblákat - a környezetvédelemmel kapcsolatban.

Rajzold le, fesd meg, formáld agyagba vagy bármi más anyagba, montírozd össze, készítsd el hulladékból! Légy kreatív és válassz szabadon technikát az alkotáshoz, mi teljesen szabad kezet adunk! Bármilyen technikával készült alkotást elfogadunk, de külön díjazzuk az újrahasznosított anyagokból készült pályaműveket!

KÜLDD EL alkotásod nagyfelbontású fotóját (.jpg formátumban) és a kitöltött adatvédelmi nyilatkozatot az alábbi címünkre:

foldnapja@hirosagora.hu

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:    2023. május 20. a Méhek világnapja
EREDMÉNYHIRDETÉS:    2023. június 2. a Környezetvédelmi világnaphoz kapcsolódó rendezvényen


Négy korosztályban díjazzuk a legjobb munkákat:
- óvodások (3-6 évesek)
- kisiskolások (6-10 évesek)
- felső tagozatosok (10-14 évesek)
- középiskolások (14-18 évesek)

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Egy pályázó legfeljebb két pályaművel pályázhat!
Pályamunkát csak kecskeméti lakhellyel rendelkező vagy kecskeméti tanintézményben tanuló gyerekektől/diákoktól tudunk fogadni!

Zöld partnereink nyeremény felajánlása a pályázat lezárásáig zajlik, a nyereménylista az eredményhirdetésig folyamatosan frissül a https://hirosagora.hu/kornyezetvedelmi-alkotopalyazat-2 oldalon.

Letöltöm a hozzájáruló nyilatkozatot:

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők és hozzátartozóik hozzájárulnak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és beküldésével. Ezzel elfogadják, hogy az alkotásokat a Hírös Agóra Nonprofit Kft. az internetes felületein közzéteszi, illetve a nyertes alkotások képeit a sajtó felé továbbítja.