A szombat délutáni tárgyalkotó kerámia és egyéb kreatív műhelyfoglalkozásainkat többségében úgy terveztük, hogy együtt alkothass pároddal, barátoddal, gyermekeddel, unokáddal… De vannak kimondottan ifjúsági-, felnőtt korosztálynak szóló foglalkozások is. Kérünk, ezt mindig vedd figyelembe!

További, képes ajánlatainkat keresd a facebook oldalunkon (a „MeetArt alkotó műhelyek a KIO-ban” néven) vagy a www.hirosagora.hu oldalon.


ŐSZI LÁMPÁS
Október 7. 14.00


Kerámia Műhelyfoglalkozás
A foglalkozást 7 éves kortól ajánljuk!

A hagyományok szerint ősszel, amikor egyre rövidebbek a nappalok, az emberek különböző lámpásokat készítettek, hogy elűzzék a sötétséget. A lámpások fénye a szeretet és jóság melegségét fejezi ki.

Ha szeretnéd Te is elűzni a sötétséget, gyere és készíts anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel egy különleges, egyedi kerámia lámpást. A közös alkotásban garantáltan örömödet leled majd!

Vedd figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel mész haza, mert az általad készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így a lámpásodat kb. két hét múlva viheted haza.


Részvételi díj: 6000 Ft/workshop csomag (ez egy felnőtt és egy gyermek részvételét valamint egy lámpás készítését jelenti)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! 
További információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589