Hírös Agóra Ifjúsági Otthon

Kreatív alkotóműhelyeinkben képzőművészeti, kézműves, tárgyalkotó foglalkozások keretében, kézműves mesterek vezetésével sajátíthatod el a különböző technikák rejtelmeit. Nálunk lehetőséged van kipróbálni, megtanulni a fazekasság és kerámia művészet, a tűzzománc, kosárfonás, nemezelés fogásait. –

A kézműves foglalkozásainkat különböző korcsoportoknak, – gyermek, ifjúsági, felnőtt – és az igényekhez igazodó intenzitással – rendszeres, alkalmi – szervezzük.
Óvodai, iskolai csoportfoglalkozások, kézműves mesterek vezetésével, melyek során évszakokhoz, ünnepkörökhöz, szokásokhoz kapcsolódó tárgyat alkotnak a gyerekek.

A foglakozásokra  2022. október 1-től hétfőtől-péntekig 9.00-15.30 óra között – előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni a csoportokat.
Az árak egy tárgy elkészítést jelentik, minimum 20 fő esetén.

Foglalkozások helyszíne: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kecskemét, Kossuth tér 4.
A foglakozásokra – hétfőtől-péntekig 9.00-15.30 óra között – előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni a csoportokat. 

Jelentkezés, időpont egyeztetés: Acsai Rita, acsai.rita@hirosagora.hu, 20-4212-589


KERÁMIA csoportfoglalkozás
Ismerkedés az agyaggal, alakíthatóságával, nyomatok, állat és ember figurák mintázása, sípok, gyermekjátékok, tányér és bögre festés, ünnepekhez kapcsolódó ajándéktárgyak készítése.

Foglalkozásvezető: Gömöry Dorottya, Lőrincz Luca

Részvételi díj: 1300 Ft/fő máz nélküli, egyszer égetett tárgy esetén.

Egyszínű mázas kerámia készítése esetén 1500 Ft/fő.
manóART csoportfoglalkozások
A mindennapok sűrűjében egy csöppnyi kreatív kikapcsolódás. Az alkotás öröme a szeretett pillanatokért – anyák napjára, ünnepekre – fából, papírból, textilből.

Foglalkozásvezető: Hájas Réka és más mesterek

Részvételi díj: 1500 Ft/fő