Hozzáadás naptárhoz

Jegyinformációk
Jegyár: 6.600 Ft

ÚJ SOROZAT A HÍRÖS AGÓRÁBAN: KÉT TESTVÉR EGY SZÍNPADON

Nem ritka, hogy egy családban többen is tehetségesek ugyanazon szakmában, nincs ez másképp a művészcsaládokban sem. A testvéri kötelék gyakran a színpadon még lenyűgözőbb. Ezekbe a pillanatokba szeretnénk bepillantást engedni a Hírös Agóra új sorozatán keresztül. 

Vastag Csabának eddig öt szólólemeze jelent meg. Az első tripla platina, a második aranylemez lett az eladott példányszámok alapján. A 2013 decemberében megjelent Conecto című albuma dupla platina elismerésben részesült. Mindezek mellett munkásságát több díjjal, elismeréssel jutalmazták az elmúlt két évtizedben.

Vastag Tamás az első Magyarországon rendezett X-Faktor felfedezettje. Nagysikerű színházi szerepei mellett, hazánkban és a környező országokban folyamatosan, számtalan koncert meghívásnak tesz eleget. Zenekarával minden fellépésen fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra, üde színfoltjai a különböző kulturális rendezvényeknek. Sietve szokta elmondani, mindig nagy öröm és különleges alkalom, amikor testvérével, Csabával közösen koncerteznek. Nincs rivalizálás, csak a zene öröme.

A testvérpár már nagyon várja a kecskeméti koncertet!

Jegyár: 6.600 Ft
A program Arany Agóra kártyával is megtekinthető.

Érvényesítse Agóra kártyáján online: