Település adatai:


Település neve:
Városföld

Polgármester neve, elérhetősége:
Veszelka Mihály, Tel: 76/474-422

Polgármesteri Hivatal címe, elérhetősége:
6033 Városföld, Fő utca 35., 76/474-415


Intézmény adatai: 
Közművelődési feladatokat ellátó intézmény / közösségi tér neve:
Városföldi Klubkönyvtár

Besorolása (20/2018. EMMI rendelet alapján)
Művelődési ház

Vezetője:
Tóthné Vén Nikolett

Tóthné Vén Nikolett,
az intézmény vezetője

Közművelődési feladatokat ellátó intézmény / közösségi tér címe
6033 Városföld Fő utca 6/a.

Email, telefonszám, honlap, facebook-oldal:
Email: varosfoldiklubkonyvtar@gmail.com, Telefonszám: 76/474-754, Honlap: www.kktarvfold.hu, Facebook-oldal: Városföldi Klubkönyvtár

 
Jelentős művelődő közösségek

Nyugdíjas klub
Több évtizedes múlttal rendelkező közösség. Sokféle programot kínál tagjai részére: kirándulások, kulturális programok, bálok, mulatságok. A szabadidős tevékenység mellett a nyugdíjas közösség részt vállal település programjaiban, rendezvényeiben. Folyamatosan bővítik ismeretségi köreiket, több hasonló klubbal, intézménnyel építettek már ki kapcsolatot.
Vezető: Sipos János

Népdalkör
Népdalkörünk több évtizedes múltra tekint vissza, községünk kulturális életének aktív részesei. Többféle dalcsokrot dolgoztak már fel zenei kísérettel, melyet jelenleg Nagy Ernő biztosít számukra. Számos versenyen, találkozón is bemutatkoztak már.  
Jelenleg szakmai vezető nélkül, öntevékeny közösségként működik.

Kalandtúra klub
Szabadtéri programok, kirándulások a gyerekek számára. A klub célja, hogy programjaival kimozdítsa  a gyerekeket a szabadba. A kirándulások izgalmas kihívásokat, próbákat és kaland – élményeket kínálnak a klub tagjainak. fontos a közösségépítésre, a jó hangulat.

Baba-mama klub
Több, mint tíz éve működő klub, ahol az anyukák megoszthatják egymással az anyai és női léttel kapcsolatos tapasztalataikat, meghívott vendégeinkkel kötetlenül beszélgethetnek az őket érdeklő témákról. A gyerekeknek minden alkalomra készítünk be koruknak megfelelő játékokat, átalakítjuk a teret, hogy megbízható szép környezet várja őket minden alkalommal.

Mini-manó torna
Kisgyermekes családokat játékos tornára invitálj, melyet a szülőkkel együtt végeznek a gyerekek. Évek óta működő klub, mely nagyon népszerű községünkben. VSE vezetője tartja az órákat,melyeket ő maga állítja össze.

Zumba klub
Több éve működő, tagjai szoros kapcsolatot ápoló klub. Zumba vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széleskörű világtáncokból felhasznált lépésekkel tarkított fittness program. Fő mozgató rugója a latin amerikai táncok.
Jóga klub
Több éve működő klub, összetartó kis közösségé alakult az évek során. A jógának kitűnő egészségmegőrző hatása, energiával tölt fel, erősebbé és hajlékonyabbá teszi a testet. Pozitívan befolyásolja a keringést és a légzést, gondolkodást.

Elérhetőség, kapcsolat:   Városföldi Klubkönyvtár