Terembérlés és rendezvényszervezés

Ajánljuk termeinket konferenciák, kiállítások, továbbképzések, bálok, intézményi és céges rendezvények lebonyolítására. Vállaljuk ezek teljes körű megszervezését, catering biztosításával, szállásfoglalással. Modern, vizuális technikával felszerelt helységeink befogadóképessége 10-600 fő.

Reprezentatív mozi-színház és tükörtermünk valamint családias klubtermeink bérelhetők családi és baráti rendezvényekre, előadásokra, továbbképzésekre, fogadásokra, sajtótájékoztatókra, üzleti megbeszélésekre, termékbemutatókra.

 


Szivárvány parti - születésnap máshogy gyerekeknek

Ha szeretnél egy feledhetetlen, vidám születésnapi, névnapi bulit, akkor válaszd az ajánlatunkat!

Lehetőséged van e jeles alkalmat megrendezni saját otthonodban vagy egyik hangulatos termünkben is meghívhatod barátaidat, rokonaidat.

A fajátékok, társasjátékok mellet, kézműves foglalkozás is része a délutánnak. Izgalmas vetélkedőkben vehettek részt, no és persze táncolhattok, bulizhattok.

A program díja: 34.000 Ft. Ez tartalmazza a feldíszített terem bérletét, szakképzett animátort, aki játszik veletek és irányítja a partit, valamint a korosztálynak megfelelően összeválogatott játékkészletet. A parti időtartama 3 óra + előkészület. Ha ettől eltérő a megrendelés, egyénileg egyeztetjük az árat az igények alapján.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu

 


Szivárvány játéktár

A Szivárvány Játéktár program a térségben egyedülálló és minden korosztály számára érdekes szabadidős elfoglaltságot ígér. Természetes anyagból készült, egyedi ügyességi, logikai, mozgásos, képesség- és készségfejlesztő játékok. A nagyszerű hordozható játékkészlet szabad és zárt térben egyaránt használható. Egy időben 50-500 fő foglalkoztatásához szükséges játékhelyszín kialakítására alkalmas. A programokat szakképzett animátorok vezetik.

Tematikus foglalkozásainkat a következő témákban ajánljuk:

Kincskereső kalandtúra, Végvári vitézes játék, Babaszoba, Kalózos játék gyerekeknek.

Legény és lánybúcsú, Lakodalom, Csapatépítés felnőtteknek.

A foglalkozás előzetes időpont és díjegyeztetéssel megrendelhetők a kért helyszínre kihelyezetten, vagy termeinkben is iskolai, munkahelyi, családi és lakóterületi programokra.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu

 


Osztálykirándulás Kecskeméten

A Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon programajánlata a Kecskemétre érkező óvodai, általános iskolai, középiskolai csoportok számára 2020/21-es tanévben előzetes egyeztetés alapján.

Parkolás: a városközpontban busszal legközelebb az Alföld Áruház mögött vagy gépkocsival a Malom bevásárló központ mélygarázsában, a telephelyek mellett csak korlátozott parkolási lehetőség van.