Az adventi időszak méltó megünnepléséhez élményekben gazdag környezetet teremt idén is a Hírös Agóra által megrendezett Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten.

Az ünnepi gyertyagyújtások, a vásári finomságok, a minőségi kézműves portékák és a változatos színpadi produkciók mellé most egy igazi nagy turisztikai attrakció is társul: egy új kecskeméti látványosság, egy Óriáskerék, amelyről páratlan látvány tárul majd a kecskeméti polgárok szeme elé, hiszen így, ebből a szemszögből még sohasem láthatták szeretett városunk csodálatos központját.

Kiemelkedő látványosságokban bővelkedik majd a Deák tér is, középpontjában a Hírős Agóra pazar fényfestésben pompázó épületével, amely előtt egy jégszobrász a nézők szeme láttára fog alkotni, egy igazi mesebeli Mikulásház is várja majd a gyermekeket, s világító rénszarvasok fogják őrizni a város karácsonyfáját. A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az összes látványosság a pandemias szabályok betartásával lesz látogatható.

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt ingyenes programjainkon a Hírös Agórától a Főtérig!

November 27-én az Advent első gyertyagyújtása ünnepélyes esemény lesz, ekkor kapcsoljuk fel az ünnepi díszkivilágítást is.

Reméljük, hogy a mindannyiunk által féltve őrzött, belsőnkből áradó lelki fény s a díszkivilágítás fényárja egyaránt ünnepi méltósággal világítja majd be szeretett városunkat!