Kósa András Csaba

1974. július 14-én születtem Kecskeméten. Életem legjelentősebb állomásai is a városhoz köthetőek. Több mint 25 éve kezdtem el önkénteskedni ifjúsági és kulturális területen, 22 éve főállású ifjúságsegítőként dolgozom. Szívemhez a települési ifjúsági munka, ifjúsági információ és tanácsadás, a nemzetközi ifjúsági mobilitás területei állnak. Gyakran tartok tréningeket és képzéseket, leggyakrabban interkulturalitás, önkétesség és a helyi ifjúsági munka különböző területeiről. Kb. 50 országban jártam már fiatalokkal végzett munkámmal kapcsolatban.

      E-mail cím: andras.kosa@hirosagora.hu
      Telefonszám: +3620 421 2136


Szabó Csaba 

Rajzfilmrajzolóként kerültem Kecskemétre a kilencvenes évek elején. Kezdetben önkéntesként kapcsolódtam be a helyi ifjúsági munkába. 1997-től 2015-ig a HELPI Ifjúsági Iroda és Fejlesztő Műhely vezetője voltam, közművelődési szakemberként, nonprofit menedzserként majd Európai Uniós pályázatíróként és programmenedzserként segítettem a helyi fiatalok kezdeményezéseit. 2015-től szakmai vezetője vagyok a Hírös Agóra ifjúsági csapatának, a klasszikus ifjúsági munka mellett egyre több feladatot vállalok a fiatalok környezeti nevelésének, illetve a kreatív programszervezés területén. Rajzolni továbbra is szeretek!

E-mail cím: csaba.szabo@hirosagora.hu
Telefonszám: +3630 261 3243


   Gulyás Sándorné Szappanos Sára

Több mint 10 éve kezdtem el ifjúsági korosztállyal foglalkozni a HELPI munkatársaként. A fiatalokkal gyorsan megtalálom a közös hangot, lendületük engem is motivál. A Kék Elefánt Közösségi tér mindennapjaiban tevékenyen részt veszek, ahol közösen gondolkodunk, szervezünk programokat a hozzánk betérő srácokkal. Munkám során fontos szerepet kap a fiatalok önkéntes munkába való bevonása, támogatom és biztatom őket saját ötleteik megvalósításában. Stábunkkal mindent megteszünk, hogy a szárnyait bontogató generáció megtalálja helyét felnőtt életében is. Fő feladataim közé tartozik még a középiskolás diákok iskolai közösségi szolgálatának koordinációja.

      E-mail cím: sara.szappanos@hirosagora.hu
      Telefonszám: +3676 475 022


Bánné Máriás Renáta

Bánné Máriás Renáta vagyok, és a Kék Elefánt Közösségi Tér csapatát erősítem. Célom a betérő fiatalok tudásának fejlesztése, nyitottak legyenek a világra és hogy tudatosan készüljenek a felnőtt kora.

E-mail cím: kekelefant@hirosagora.hu
Telefonszám: +3676 475 022, +3670 455 8685