Gulyás Sándorné Szappanos Sára

Több mint 10 éve kezdtem el ifjúsági korosztállyal foglalkozni a HELPI munkatársaként. A fiatalokkal gyorsan megtalálom a közös hangot, lendületük engem is motivál. A Kék Elefánt Közösségi tér mindennapjaiban tevékenyen részt veszek, ahol közösen gondolkodunk, szervezünk programokat a hozzánk betérő srácokkal. Munkám során fontos szerepet kap a fiatalok önkéntes munkába való bevonása, támogatom és biztatom őket saját ötleteik megvalósításában. Stábunkkal mindent megteszünk, hogy a szárnyait bontogató generáció megtalálja helyét felnőtt életében is. Fő feladataim közé tartozik még a középiskolás diákok iskolai közösségi szolgálatának koordinációja.


E-mail cím: sara.szappanos@hirosagora.hu
Telefonszám: 06 76/475-022, 06 70/331-5566

 


Bánné Máriás Renáta 

Az Eleven Közösségi Tér koordinátora vagyok. Több mint 6 éve gyakornokként kezdtem, majd lettem a csapat tagja. Ez idő alatt sok fiatallal megismerkedtem, láttam őket a felnőni. Az ügyfélszolgálati munka mellett tábort vezetek, iskolákba járok csapatépítőkre, gólyanapokra, de a városi nagy rendezvényeken is megtalálható vagyok. Célom a betérő fiatalok tudásának fejlesztése, hogy nyitottak legyenek a világra, és hogy tudatosan készüljenek a felnőtt korra.

 

E-mail: renata.marias@hirosagora.hu
Mobil: 06 70/455-8685 


Czingel Vivien 

A középiskola vége felé kerültem a 10PERC Köz-tér egyik irodalmi kávéházába, majd az angol klub is beszippantott és részt vettem néhány ifjúsági cserén is. Az idő előrehaladtával azt a közösségi teret vezethetem, ahova először ellátogattam. Ifjúságsegítőként végzett munkám során szeretek együtt gondolkodni a fiatalokkal, megismerni őket és közösen létrehozni a megálmodott projekteket.


E-mail:    vivien.czingel@hirosagora.hu
Mobil:    06 30/488-8783
 


Szabó Csaba 

Rajzfilmrajzolóként kerültem Kecskemétre a kilencvenes évek elején. Kezdetben önkéntesként kapcsolódtam be a helyi ifjúsági munkába. 1997-től 2015-ig a HELPI Ifjúsági Iroda és Fejlesztő Műhely vezetője voltam, közművelődési szakemberként, nonprofit menedzserként majd Európai Uniós pályázatíróként és programmenedzserként segítettem a helyi fiatalok kezdeményezéseit. 2015-től szakmai vezetője vagyok a Hírös Agóra ifjúsági csapatának, a klasszikus ifjúsági munka mellett egyre több feladatot vállalok a fiatalok környezeti nevelésének, illetve a kreatív programszervezés területén. Rajzolni továbbra is szeretek!


E-mail cím: csaba.szabo@hirosagora.hu
Telefonszám: +3630 261 3243 


Kósa András Csaba 

1974. július 14-én születtem Kecskeméten. Életem legjelentősebb állomásai is a városhoz köthetőek. Több mint 25 éve kezdtem el önkénteskedni ifjúsági és kulturális területen, 22 éve főállású ifjúságsegítőként dolgozom. Szívemhez a települési ifjúsági munka, ifjúsági információ és tanácsadás, a nemzetközi ifjúsági mobilitás területei állnak. Gyakran tartok tréningeket és képzéseket, leggyakrabban interkulturalitás, önkétesség és a helyi ifjúsági munka különböző területeiről. Kb. 50 országban jártam már fiatalokkal végzett munkámmal kapcsolatban.


E-mail cím: andras.kosa@hirosagora.hu
Telefonszám: +3620 421 2136 


Korb Tamás 

1985-ben születtem Kecskeméten. Ének-zenei tanulmányaim után először a pedagógia irányába fordultam, de azt hiszem, hiányzott az önmegvalósítás öröme, ezért visszataláltam a "zeneiparba". Több kisebb, nagyobb zenekarban is játszottam, aztán elkezdtem munkát keresni...
2016 óta a Kék Elefántban a zenét és a pedagógiát próbálom ötvözni némi zsebfilozofálgatás közepette. Leginkább zenész vagyok, de szívesen készítek videókat, és természetesen foglalkozom a gyerekekkel, fiatalokkal vagy éppen az idősebbekkel. Nem utolsó sorban a Kék Stúdiót vezetem, ahol lelkes amatőr előadóknak készítek demó felvételeket. Várlak Titeket szeretettel!


E-mail:    tamas.korb@hirosagora.hu
Mobil:    06 20/293-6785