KULTURÁLIS KÖZPONT
csütörtök - 18:00

Magyar Mantra Kör Szellemi Műhely

Elérhetőségek
Klubvezető:
Tohai Andrea Gabriella

A mantrák hangok, rezgések, melyek a bennünk ÉLŐ IGAZSÁG ismételt hangoztatása, kiárasztása a TEREMTŐ TÉR-be, melyben élünk. A magyar nyelv szakrális, az ősi tudást őrzi, így a FÉNY nyelve. Ez a nyelv ÉLŐ, minden alkalommal, mikor beszéljük, énekeljük, találkozunk GYÖK-EREINK-kel, melyek táplálják érzéseinket, gondolatainkat, ezáltal kivirágzik bennünk minden tudás. A magyar mantrák test-lélek-szellem szintjén is FÉNY-es üzenetekkel töltenek fel bennünket, emlékeztetnek rá, megerősítenek abban, hogy kik vagyunk. 
Körülöttünk minden rezgés, így a zene, az éneklés, a mantrák ismétlődő rezgései oldják bennünk a mindennapi stressz okozta elhangolódásokat. A közös éneklésnek az örömmel, boldogsággal feltöltő, felemelő ereje, a közösségünk összetartó, együttműködő szeretete várja a Magyar Mantra Körhöz csatlakozókat!

Szeretettel várom azokat, kik tiszta szívvel csatlakoznának a Magyar Mantra Kör és Szellemi Műhelyhez. Szeretettel várunk minden régi és új tagot!

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális Központ

Minden csütörtökön 18 órától. A közös éneklés, a mantrák ismétlődő megerősítései, boldogsággal feltöltő ereje és egy szeretetteljes közösség várja a hozzánk csatlakozókat. 

február 01. Teljesség Napja 

február 08. Fény Napja 

február 15. Kihívás Napja 

február 22. Teljesség Napja 

február 29. Kívánság Napja 

Klubvezető: Tohai Andrea Gabriella

 
Klubvezető:
Tohai Andrea Gabriella