A  megyeszékhely vonzáskörzetében 20 település eseményeit tartalmazza egész évre vonatkozóan. Az adatbázis már most több mint 200 eseményt tartalmaz, időpont, címszavak és település alapján kereshető, amely az év folyamán folyamatosan bővül, aktualizálásra kerül.  Szeretnénk elérni, hogy Kecskemét és a térség valamennyi rendezvénye hiánypótló módon, egy helyen elérhető legyen!

Kecskemét és térségében pezsgő kulturális, közösségi élet folyik. A múzeumokban, művelődési házakban, közösség színtereken nemzetközi rangú műhelymunka zajlik egész évben. Gazdag és sokszínű művészeti, ismeretterjesztő, hagyományőrző, zenei, ifjúsági, sport és gasztronómiai programok nyújtanak feledhetetlen élményeket azoknak, akik igazi, feltöltődést nyújtó kikapcsolódásra vágynak elérhető közelségben. Ezeken a programokon a vendégek megismerhetik a környező települések hagyományait, kultúráját, közös gyökereinket, valamint az ott alkotó művészeti csoportok munkáját, azok egyediségét.

A települések gazdag programkavalkádja korosztálytól függetlenül, kulturális érdeklődésének megfelelően mindenkinek kínál kedvére való eseményt, amelyek nemcsak a térségben, de országosan, sőt sok esetben külföldi vonatkozásban is nagy érdeklődésre tartanak számot. 
 

A naptár ezen a linken, vagy a képre kattintva található meg!