English Chat Club

Improve your English skills, make friendships, meet people from all over the world and have fun!
Nemzetközi társalgási klub - ha szívesen lógnál külföldiekkel, helyi jó arcokkal, és tényleg élesben gyakorolnád az angol nyelvet.

Ideje: tanévben szerdánként 18-20 óra között

Első alkalom: 2018. szeptember 19. szerda 18.00

Információ: Czingel Vivien, vivien.czingel@hirosagora.hu

 

Mutasd meg magad!

Ha van egy zenekarod, tagja vagy egy formációnak, vagy akár egyedül is adnál koncertet, ne habozz, nálunk lehetőséged nyílik rá! Nincs más dolgod, küldj az alábbi e-mail címre egy rövid bemutatkozót, vagy gyere le a pincébe és keresd Vivient, együtt megszervezzük a koncertet!

Információ: Czingel Vivien, vivien.czingel@hirosagora.hu

 

Hírös Slam

2018-ban egy egész évadra elég izgalmas esttel készülünk nektek! Az évadnyitó slam estünk időpontját keresd a Facebook oldalunon! (@hírosslam)

Ami biztos > Greatest Hits: találkozhatsz az előző évad nyerteseivel, megismerheted a Hírös Slam mögött megbújó stábot, és az évad tervezett elemeit. Izgalmas lesz, elöljáróban annyit elárulunk, hogy nem áll meg az élet a versenyeknél ;)

Információ: Czingel Vivien, vivien.czingel@hirosagora.hu

 

Klubok

A tanév folyamán időszakos, kétnyelvű klubjaink indulnak, többek között olasz, francia, orosz és török nyelven. A részleteket keresd Facebook oldalunkon! (@kozter/10perc)

Tréningek-képzések: Tervezzük megismételni a Diákvezető képzést, illetve újabb lehetőségekkel színesíteni a repertoárt, többek között az önismeret, identitás-keresés, életvezetési tanácsadás témaköreiben.

Információ: Czingel Vivien, vivien.czingel@hirosagora.hu

 

Hozzuk Kecskemétre!

A programsorozat célja megkísérelni kisebb, más városokba működő zenekarokat elcsábítani városunkba, hogy ismertséget szerezhessenek nálunk is, illetve így is támogassuk a helyi zenészeket, azzal, hogy lehetőséget adunk a kapcsolatteremtésre.

Információ: Czingel Vivien, vivien.czingel@hirosagora.hu