Élményvár Játéktár programunk a térségben egyedülálló és minden korosztály számára érdekes szabadidős elfoglaltságot ígér. Természetes anyagból készült, egyedi ügyességi, logikai, mozgásos, képesség- és készségfejlesztő játékok száma több mint 240 darab. A népszerű hordozható játékkészlet szabad és zárt térben egyaránt használható. Egy időben maximum 500 fő foglalkoztatásához szükséges játékhelyszín kialakítására alkalmas. A programokat szakképzett animátorok vezetik.
Tematikus foglalkozásainkat a következő témákban ajánljuk: Kincskereső kalandtúra, Végvári vitézes játék, Babaszoba, Kalózos játék, Legény és lánybúcsú, Lakodalom, Csapatépítés felnőtteknek
A közelgő néhány fős családi és a nagy létszámú munkahelyi MIKULÁS ünnepségek színesítéséhez a résztvevők számára önfeledt játéklehetőségeinkkel állunk rendelkezésre, a járványügyi előírások maximális betartásával. 
Születésnapi és névnapi összejövetelek kedves színfoltja lehet a valamennyi korosztály számára örömteli játékot biztosító készletünk.   
A foglalkozások előzetes időpont és díjegyeztetéssel megrendelhetők a kért helyszínre kihelyezetten, vagy termeinkben is iskolai, munkahelyi, családi, és lakóterületi programokra.
Információ: Józsa Katalin, 76/481 – 523, katalin.jozsa@hirosagora.hu