KULTURÁLIS KÖZPONT
2024. április 04., csütörtök 19:00

CSEH TAMÁS: SZÁZFÉLE VÁLTOZATBAN

Hozzáadás naptárhoz

Jegyinformációk
Jegyár: 8.900 Ft
39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál

2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt.

A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében fantasztikus estet kínálunk a Hírös Agóra Kulturális Központban április 4-én, csütörtökön 19 órától.

A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás és Másik János dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban" címet kapta. Ez a cím -mely a műsorban elhangzó egyik dal sora is egyben- utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

Az est fellépő énekesei: Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

A jegyárból 50% kedvezményt biztosítunk a Nyugdíjasok Szövetségének.