Idén karácsonyra ajándékozz élményt! HA a zsúfolt bevásárlóközpontok helyett idén valahol máshol szereznéd be az ajándékokat: válogass a Hírös Agóra kínálatából. Koncertek, színház, családi rendezvények – bármelyikkel leped meg magad és szeretteid idén karácsonykor, az öröm garantált, hiszen a közös élményeknél nincs nagyobb ajándék! A megvásárolt jegyeket, ajándékutalványokat vagy Agora Arany/Ezüst/Bronz kártyákat jegypénztárunkban mesés ünnepi díszborítékba öltöztetjük Neked, hogy a csomagolással ne kelljen bajlódni.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNY:
Kész a mézeskalács, a fát is sikerült beszerezni, de néhány ajándékról megfeledkeztél? Néhány kattintással last minute is beszerezheted! A hirosagora.hu oldalon online, az utolsó percben is kerülhet meglepetés a fa alá. Ajándékutalványunkat a megváltott értékben bármely saját rendezvényünkre levásárolhatjátok.

KUPON AKCIÓ:
Nagy a család? Sok a barát? Ajándékötlet viszont nincs? Vásárolj egyszerre 4 db belépőjegyet előadásainkra és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal, amit a következő jegyvásárlásnál bármire felhasználhatsz 2023. május 31-ig. 

AGÓRA KÁRTYA:
Vásárolj Agóra kártyát november 26 és december 19 között és megajándékozzuk egy Agórás ajándékkal.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
Mi is az Agora kártya?