Kecskeméten garantáltan nem maradnak majd le a szurkolók a 2024-es labdarúgó Európa Bajnokság egyetlen mozzanatáról sem, hiszen a Hírös Agóra Kulturális Központ az első perctől az utolsóig közvetíti majd az eseményt, a város legnagyobb kivetítőjén a Deák téren. Éhezni és szomjazni sem fogunk, sőt a KTE válogatott csapatjátékosaival is találkozhatunk majd.


A magyar labdarúgó-válogatott veretlenül, csoportelsőként jutott ki az idei, Németországban megrendezésre kerülő labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese a házigazda németekkel, valamint Skóciával és Svájccal került egy csoportba. Az Eb nyitómeccsét 2024. június 14.-én, 21 órától rendezik, így ekkortól izzítja az óriás kivetítőt a Hírös Agóra csapata, a  Deák téren.

Foci EB Piknik - Nálunk van a labda 
Legyél tagja a nyár legnagyobb szurkolócsapatának, ahol együtt izguljuk végig a mérkőzéseket. A labdarúgó-Európa-bajnokság idején az Agóra előtti tér megtelik majd programokkal, aktivitással, finom falatokkal és hűsítőkkel, piknikhangulattal, gyerekparadicsommal. 
Ehhez épült a gigantikus HAdóm, mely az EB időpontjához közeledve megváltoztatja majd színeit fekete fehérre, azaz: hatalmas focilabdává változik
Amellett, hogy árnyékoló, programhelyszín és találkozási pont is, környezete otthont ad majd a város legnagyobb szabadtéri kivetítőjének.
Készítsetek rengeteg fotót, jelöljetek meg bennünket, piknikezzetek velünk a nyár közepéig akár minden este és persze szurkoljunk majd együtt június 14-től minden mérkőzésen a város legnagyobb szabadtéri kivetítője előtt a Deák téren.
Akkor sem hagyunk majd unatkozni Benneteket, amikor nincs mérkőzés: velünk lesznek a Kecskeméti TE labdarúgói, akikkel lehetőség lesz beszélgetni és sok más izgalmas nyári program. Kövessétek a Hírös Agóra Facebook oldalát és kattintsatok a weboldalra-hamarosan érkezünk a részletekkel. 
Idén nyáron nálunk van a labda!

A Piknik főtámogatója a KTE és a HÉP.