Tovább a Cédrusnet weboldalára:

 
Novemberi programok:
 
Második karrier előadás és workshop sorozat
 

A sorozat olyan 50+ korúak számára ajánlott, akik munkát keresnek, új szakmában szeretnének érvényesülni, vagy elvesztették motivációjukat jelenlegi szakmájukban, új kihívásokra vágynak.

2021.11.04. 18:00 - Második karrier sorozat: Hello Kudarc! - Tényleg a bukások vezetnek a sikerhez?

Adamik Zsanett szociális segítő szakember ingyenes előadása
Ki számít sikeres embernek? Lehet-e hibázni? A kudarc minket, vagy az adott helyzetet minősíti? Lehet-e a bukásokból építkezni, és ha igen, hogyan?
Helyszín: CédrusNet Kecskemét iroda, Kápolna u. 24.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 
Jelentkezési határidő: 2021.11.03. 
Jelentkezés és információ: Tapodi-Szabó Annamária, 76/326-045, szabo.annamaria@cedrusnetkecskemet.hu

2021.11.18. 17:00-19:00 - Második karrier sorozat: Hello Kudarc! - Hogyan varázsoljunk erőforrást kudarcainkból

Adamik Zsanett szociális segítő szakember workshopja
A való életben sok esetben nehezen tudunk mit kezdeni kudarcainkkal, hibáinkkal, leginkább igyekszünk elfelejteni őket. A workshopon arra keressük a választ, hogy hogyan hasznosíthatjuk „elszúrt dolgaink” során szerzett tapasztalatainkat.
Workshop helyszíne: CédrusNet Kecskemét iroda, Kápolna u. 24.
Workshop támogatott díja: 6000 Ft (jelenlegi CédrusKör tagoknak 4500 Ft)
Jelentkezési határidő: 2021.11.11.
Jelentkezés és információ: Tapodi-Szabó Annamária, 76/326-045, szabo.annamaria@cedrusnetkecskemet.hu

 


CédrusKörök programjai - Várjuk az új tagokat!
A CédrusKörök a CédrusNet Kecskemét programmal közösen dolgozó civil társaságok, melyek tagjai az általuk választott ügyet aktívan és tevékenyen képviselik. Tagjai közé lakóhelytől és akár kortól függetlenül várunk minden érdeklődő új tagot. Hiszünk abban, hogy a különböző városrészek egymást segítve tudják céljaikat megvalósítani, így CédrusKöreink átjárhatóak, minden olyan kezdeményezéshez csatlakozhat, ami számára fontos! 
Ha csatlakozni szeretne 7 CédrusKörünk valamelyikébe, írjon nekünk a kapcsolat@cedrusnetkecskemet.hu e-mail címre, vagy keressen minket telefonon a +36 70 798 35 22-es telefonszámon.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 

  • Időslátogató képzés és szolgáltatás

Az időslátogató egy olyan személy, aki az időskorúaknak társaságot biztosít: épp úgy segít a mentális egészség megőrzésében, mint a még megvalósítandó álmok megvalósításában. Az időslátogató nem ápoló, hanem társ a mindennapi élet apró-cseprő dolgaiban, lehetőséget biztosít arra, hogy színes, minőségi életet éljen a látogatott. Segít a bevásárlásban, internetes ügyintézésben, felolvas, kulturális programra kísér, vagy csak beszélget, ha arra van igény. 
Olyan idősödők jelentkezését várjuk a képzésre, akik ismét szeretnék hasznosnak érezni magukat és jövedelemkiegészítést szeretnének. A képzést elvégzők oklevelet kapnak és továbbképzéseken is részt vehetnek.
A képzés november első felében indul. Információ és jelentkezés: Szabóné Gehér Éva, 20/913-9220
 

  • Hírös Nagyi képzés és szolgáltatás 

Képzésünk célja, hogy felkészült, modern ismeretekkel rendelkező pótnagyik segítsék - alkalmanként, vagy rendszeresen – a gyermekes családokat, akik valamilyen oknál fogva nem támaszkodhatnak a nagyszülőkre. A pótnagyi segítséget nyújt a gyerekek felügyelete és ellátása mellett a mindennapi élet megszervezésében is.
A képzésre olyanok jelentkezését várjuk, akiknek hiányzik az unoka, a család és az általuk megélhető hasznosságélmény, és szívesen átadnák tudásukat, tapasztalatukat, szeretetüket.
A képzést elvégzők oklevelet kapnak és továbbképzéseken is részt vehetnek.
Információ: Szabóné Gehér Éva, 20/913-9220
 

  • Szenior Akadémia

Az akadémia előadásain keresztül szeretnénk a kecskeméti szenior korosztállyal megismertetni, számukra testközelbe hozni napjaink bonyolult társadalmi, gazdasági fejlődését, az idősödés jelenségeit, problémáit. Továbbá célunk, hogy megismerjék városunk szakembereit, ugyanakkor szeretnénk teret adni a szenior szakembereknek is, hogy megoszthassák tapasztalataikat, tudásukat ezen a fórumon.